برگزاري مسابقه سيمولتانه استاد بزرگ احسان قائم مقامي در دانشگاه شهيد بهشتي

روز يكشنبه 19 آذر ، مسابقه بزرگ شطرنج سيمولتانه با حضور احسان قائم مقامي، قهرمان ارزنده شطرنج كشورمان، درسالن ورزشي شماره يك مركز تربيت بدني دانشگاه شهيد برگزار شد.

در اين مسابقه، 119نفر از دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاههاي خوارزمي، تهران، علم و صنعت، صنعتي شريف، خواجه نصير، ، علامه طباطبايي، تربيت مدرس، شهيد بهشتي، صنعتي اميركبير، الزهرا، علمي كاربردي، هنر، بهزيستي و  توانبخشي،علوم پزشكي ايران و كاركنان شهرداري تهران حضور داشتند..

در پايان مسابقه استاد بزرگ احسان قائم مقامي كه ركورددار بازي سيمولتانه جهان با 196 نفر مي باشد موفق شد در تمامي بازي ها به پيروزي برسد و تنها يك بازيكن به اسم حسين يوسف پور) دانشجوي مركز علمي و كاربردي فدراسيون شطرنج موفق به پيروزي در برابر استاد شد و اميرحسين تندرو از همين مركز آموزشي هم با استاد به تساوي رسيد .

آقايان دكتر احمدي معاون وزير علوم، دكتر دهخدا رئيس فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي ، دكتر پوركياني ، دكتر جباري معاون دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي و دكتر حسيني مدير مركز تربيت بدني دانشگاه شهيد بهشتي از اين مسابقه مهيج بازديد كردند. اين مسابقه ساعت 10 آغاز و در ساعت 19 به اتمام رسيد در پايان مسابقه به 10 نفر از شركت كنندگان كه بازي هايي باكيفيت برتر به نمايش گذاشتند جايزه نقدي و صفحه مهره امضاشده توسط استاد اهدا شد..

اسامي نفرات برتر

حسين يوسف پور از مركز علمي و كاربردي فدراسيون شطرنج

اميرحسين تندرو از مركز علمي و كاربردي فدراسيون شطرنج

شقايق نظري از دانشگاه صنعتي اميركبير

زينب خوش صفا از دانشگاه تهران

محدثه قاسم پور از دانشگاه علوم پزشكي ايران

مريم اميرحكمتي از دانشگاه تهران

عرفان محمدي از دانشگاه صنعتي شريف

رضا عطايي از دانشگاه علم و صنعت

محسن خداوردي از دانشگاه هنر

مهدي شفيعي از دانشگاه خوارزمي

همچنين به 5 نفر از شركت كنندگان دانشگاه شهيد بهشتي هم جوايزي اهدا شد و در نهايت به 91 از شركت كنندگان به قيد قرعه صفحه مهره شطرنج اهدا شد.

مدیریت تربیت بدنی