در روز یکشنبه مورخ پنجم اسفندماه ۱۴۰۳، نشست مدیران دانشجویی دانشگاههای منطقه یک کشور با محوریت بررسی خدمات تغذیه و حمایت از فعالیتهای صنفی دانشجویی به میزبانی دانشگاه خوارزمی در سالن دانشسرا (پردیس تهران) با حضور دکتر دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویی و دکتر امامعلی پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، دکتر عبدالهی سرپرست دانشگاه خوارزمی ، دکتر لواسانی معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی، دکتر آهنگران مدیر دانشجویی دانشگاه خوارزمی، معاونین و مدیران دانشجویی دانشگاههای منطقه یک کشور در سالن دانشسرا (پردیس تهران) برگزار شد.
دکتر عبدالهی سرپرست دانشگاه؛ ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این نشست گفت: دانشگاه را می توان به دو بخش آموزش رسمی و آکادمیک و بخش خوابگاهی تقسیم کرد که تاثیر بخش خوابگاهی و اتفاقاتی که در خوابگاه رخ می دهد، بیشتر از بخش رسمی و آکادمیک است.
وی ادامه داد: اتفاقاتی تحت عنوان زندگی دانشجویی در خوابگاه ها رخ میدهد، بسیار پررنگ است که به اعتقاد ما این بعد را مدیران دانشجویی می توانند مدیریت کنند.
سرپرست دانشگاه خوارزمی ادامه داد: آنچه دانشجویان از دانشگاه ها با خود به یادگاری می برند، اتفاقات خارج از محیط درس است. بنابراین باید روی این بخش کار کنیم و خوابگاه را به محیط آموزشی قوی تبدیل کنیم.
وی افزود: ما باید بتوانیم فضایی را تحت عنوان فضای یادگیرندگی برای دانشجویان طراحی کنیم و یا اینکه فضایی از دانشگاه را به فضای اشتغالزایی برای دانشجویان اختصاص دهیم و از دانشجویان بخواهیم در این فضا برای دانشجویان دیگر نیز اشتغالزایی ایجاد کنند.
سرپرست دانشگاه خوارزمی افزود: دانشجویان میتوانند مهارت را در دانشگاه یاد بگیرند و این موضوع نیاز به برنامه دارد که چگونه پنجره خالی دانشجویان در خوابگاه و بیروندرس پر کنیم.
دکتر دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویی ضمن تشکر از حضور مدیران امور دانشجویی بر ضرورت برگزاری این نشست ها تاکید کرد و در خصوص ارتقای کمی و کیفی خدمات دانشجویی،فعال کردن شوراهای صنفی دانشجویان، سامان دادن به آیین نامه های شوراهای صنفی، شکل گیری و فعال شدن شوراهای صنفی بعنوان نیروهای کمکی به حوزه دانشجویی توضیحاتی ارائه داد.
سپس دکتر امامعلی پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان به موضوع تغذیه دانشجویی بعنوان حساس ترین مسئله دانشجویی اشاره کرد و در خصوص رستوران های مکمل و اجرای طرح تاک در آنها بعنوان روشی برای برون رفت از وضعیت فعلی دانشگاهها در حوزه تغذیه توضیحاتی بیان نمود.
وی عنوان کرد: الگوی نوین تغذیه دانشجویی گامی به سوی رضایتمندی و مدیریت بهینه است و هدف آن افزایش رضایتمندی دانشجو،کاهش تصدی گری دانشگاه و هدفمند سازی کمک هزینه های تغذیه ای است.
دکتر لواسانی معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی نیز ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این نشست در دانشگاه خوارزمی و تاکید بر فراهم کردن زیست مناسب برای دانشجویان با پیگیری مسائل صنفی و تغذیه ای دانشجویان؛ ابراز امیدواری کرد که در پایان نشست به راهکارهای ارزنده ای جهت رفع مشکلات تغذیه ای و رفاهی دانشجویان دست یابیم.
وی افزود: ارائه خدمات دانشجویی با کیفیت راز ماندگاری دانشجویان در ایران است.
در ادامه این نشست موضوعات مختلف حوزه تغذیه دانشجویی و شوراهای صنفی مطرح و مدیران دانشجویی نظرات خود را بیان نموده و تبادل نظر و اطلاعات در زمینه های مذکور صورت گرفت.
|